Meld je nu aan als lid van BBN. Klik hier.

Realisatie nieuwe stationsgebied dichterbij, maar er is nog veel werk te verzetten...

ProRail nodigt u namens het bouwteam Bilthoven graag uit voor een informatieavond op dinsdag 17 september a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur in Het Nieuwe Lyceum, Jan Steenlaan 38 in Bilthoven, om u bij te praten over de vervolgstappen in de ontvlechting van het auto- en treinverkeer bij het nieuwe stationsgebied.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar het programma van deze avond.


Opening Servicecentrum Bilthoven-Noord

Op donderdag 12 september a.s. vindt tussen 16.00 uur en 18.00 uur in en om de Schutsmantel de opening van het Servicecentrum Bilthoven-Noord plaats.

Alle inwoners van Bilthoven-Noord zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Ook de Bewonersvereniging Bilthoven-Noord is hierbij aanwezig.

Het Servicecentrum is een samenwerkingsverband tussen Warande wooncentrum Schutsmantel en Stichting MENS De Bilt. Het doel van het Servicecentrum is tweeledig. Enerzijds voorziet het in een helpdesk functie, waarbij bewoners in de wijk terecht kunnen met al hun vragen die betrekking hebben op de gebieden Wonen, Welzijn en Zorg om op de weg geholpen te worden bij het vinden van de juiste oplossing. Naast deze helpdesk functie biedt het Servicecentrum mogelijkheden op het gebied van ontmoeting en recreatie in de wijk.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de uitnodiging.


Den en Rust overgenomen door DELA

Enkele maanden geleden is begraafplaats en crematorium Den en Rust overgenomen door DELA. Dit is een uitvaart coöperatie met meer dan 3,5 miljoen leden. Op 3 juli 2013 vond een gesprek plaats tussen de heer J. Huizinga, directeur uitvaartzorg van DELA, de vorige mede-eigenaar van Den en Rust, de heer G. Temming, de heer H. Harmsen, omwonende van Den en Rust,  en de heer H. Fijnaut, bestuurslid van BBN. Het doel van dit gesprek was: nadere kennismaking en horen welke plannen DELA heeft met Den en Rust.

 

Lees meer