Meld je nu aan als lid van BBN. Klik hier.

Politie organiseert 'Blauwe Twitteravond' op 10 april a.s.

Binnenkort organiseert politie De Bilt de “Blauwe Twitteravond”. Het doel van de avond is het vergroten van bekendheid over verdachte situaties, het vergroten van de meldingsbereidheid en het daadwerkelijk aantal meldingen van verdachte situaties.
De politie hoopt van elke wijk deelnemers te krijgen. De deelnemer moet kunnen twitteren en het account @PolitieDeBilt volgen of bereid zijn een account aan te maken.

Lees meer


"EVEN BIJPRATEN" - maart 2013

Graag praten wij u op onze website www.bilthovennoord.nl weer even bij over de stand van zaken over diverse onderwerpen. De volgende onderwerpen passeren de revue:

  • Bestemmingsplan Buitengebied Noord Oost ter visie
  • Bestemmingsplan Bilthoven Noord nadert afronding
  • Plan stedenbouwkundige visie Rembrandtlaan leidt tot oprichting Klankbordgroep
  • Veiligheid
  • Stand van zaken Centrumplan
  • Geplaatst verdeelstation voor het glasvezelnetwerk op Rembrandtplein
  • Website Bewonersvereniging Bilthoven-Noord in revisie
  • Bekendmakingen online bekijken op www.overheid.nl

 

Lees meer


Bericht van onze wijkagent: Wederom 3 verdachten van woninginbraken aangehouden

" Op 14 februari 2013, rond 21:00 uur, hebben mijn collega’s naar aanleiding van een melding van een bewoner 3 jonge verdachten aangehouden op verdenking van in ieder geval een (1) gepleegde inbraak woning aan de Julianalaan.

Een bewoner van de Julianalaan had de jongens zien lopen en vertrouwde het niet. Hij belde de politie. Klasse!!!!!. Mijn collega’s, onder andere in burgerkleding, hebben snel gereageerd en konden snel de 3 jongens aan de hand van het opgegeven signalement traceren en aanhouden. Eentje wist toch te ontkomen maar kon na een achtervolging, in een schuur van een woning aangehouden worden.

Lees meer


Aanbiedplaats Klikos Bilthoven Noord

Af en toe krijgt de gemeente De Bilt vragen van bewoners van Bilthoven Noord over de plaats waar zij de kliko op de inzameldag neer moeten zetten. Voor hen geldt dat zij de kliko en de zakken met plastic afval op de inzameldag gewoon voor hun eigen woning aan de weg kunnen zetten.

In het verleden werden in Bilthoven Noord de klikos geleegd met een zogenaamde zijlader. Daarvoor moesten de klikos allemaal aan een kant van de weg worden gezet. Dit is nu niet meer het geval.

Voor vragen over de afvalinzameling kunt u bellen met 030-228 94 11 of kunt u de internetsite www.debilt.nl bezoeken.